071-5314950
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Wat een fijne start!

Wat een fijne start!

1 september 2023 | Nieuws

Wat zijn we goed begonnen op De Wereldwijzer en wat is het fijn om alle kinderen weer op school te zien. We hadden ze toch wel een beetje gemist ondanks die heerlijke vakantie. In alle groepen wordt er samengewerkt aan een veilige en gezellige groep. Elke groep maakt afspraken over hoe zij met elkaar om willen gaan en hoe zij zich willen gedragen. Dat alles met behulp van Kwink en De Gouden Weken. De kinderen leren elkaar zo ook nog beter kennen. De ouders mochten afgelopen vrijdag een kijkje nemen in de klassen, de kinderen gaven hen een rondleiding door het lokaal en soms ook de school.

De komende weken staan de startgesprekken op de planning. Ouders kunnen dan kennismaken met de nieuwe leerkracht en gaan in gesprek over hun kind en het komende schooljaar.

Op 15 september staat er een cultuurdag gepland. Een toffe dag vol workshops en dans met als klap op de vuurpijl een voorstelling voor de ouders.

Met dit geweldige team gaan we er een mooi schooljaar van maken!

 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.