071-5314950
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Afscheid van een bijzondere burgemeester

Afscheid van een bijzondere burgemeester

1 september 2023 | Nieuws

Deze week heeft Leiden afscheid genomen van Henri Lenferink, 20 jaar was hij burgermeester van de Sleutelstad. Met recht een icoon te noemen. Als burgemeester heeft hij altijd een warm hart gehad voor kinderen. Het afscheid kon dus ook niet plaatsvinden zonder een moment met kinderen van verschillende basisscholen. Milan en Floor van De Wereldwijzer waren erbij, stelden goede vragen en wenste hem het allerbeste voor de toekomst. Klik op dit bericht voor het volledige verslag via Sleutelstad.nl.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.