071-5314950
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Schooltuinen

Schooltuinen

13 april 2023 | Nieuws

Schooltuinen

Vorige week zijn de groepen 6 gestart met de schooltuinen. Elke leerling heeft zijn eigen moestuintje bij de Distelvink in het Stevenshofpark. Wekelijks bewerken de leerlingen hun eigen moestuintje en poten ze plantjes. Vorige week hebben we viooltjes en lente-ui geplant en tuinkers gezaaid. Deze week zagen we dat de tuinkers al was opgekomen. Helaas waren de meeste viooltjes opgegeten door de slakken, dit betekende dat we op slakkenjacht moesten. We hebben onderzoek gedaan naar alle bodemdieren, de leerlingen vonden salamanders, duizendpoten en regenwormen. We hebben ze onderzocht met een loep. Tevens hebben we deze week radijs gezaaid en aardappelen gepoot. 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.