071-5314950
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Schrijver in de school!

Schrijver in de school!

10 februari 2023 | Nieuws

Op maandag 23 januari kwam de schrijver Jozua Douglas bij ons op De Wereldwijzer. Dit was in het kader van de voorleesdagen, die woensdag 25 januari zijn gestart. Alle groepen bezochten hem en de kinderen hingen aan zijn lippen. Wat kon hij mooi en boeiend
vertellen. Hij gaf een presentatie over hoe hij een verhaal gaat schrijven, over welke boeken hij geschreven heeft en waarom hij schrijven zo leuk vindt. Een interessante les voor alle kinderen!

Meer informatie kunt u vinden op https://www.jozuadouglas.com//. Jozua Douglas schrijft al kinderboeken vanaf 2009. Hij schrijft kinderboeken voor alle leeftijden, zoals: Het monsterbonsterbulderboek, De reuzentrol en De gruwelijke generaal. Zoek ze eens op in de bibliotheek!

 

de Schrijverscentrale

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.