071-5314950
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Kinderboekenweek

Kinderboekenweek

7 oktober 2022 | Nieuws

Kinderboekenweek

Afgelopen woensdag is De Kinderboekenweek weer gestart. Het thema van dit jaar is Gi-Ga-Groen. Op de Wereldwijzer besteden wij ook zeker aandacht aan De Kinderboekenweek. Elke klas heeft een grote plant cadeau gekregen van Royal Lemkes uit Bleiswijk (via de partner van juf Mille)

In de blog van dinsdag heeft u al kunnen lezen, dat er in elke groep een boekenruilkastje is. De leerlingen kunnen een boek van thuis neerzetten en ruilen voor een boek van een andere leerling. Op deze manier kan iedereen op een duurzame en goedkope manier aan leuke, ‘nieuwe’ leesboeken komen. In elke groep wordt er ook veel aandacht geschonken aan lezen en vooral het plezier in lezen.

Op woensdag 12 oktober is het Gi-Ga-Groendag. Het is de bedoeling dat iedereen in het thema Gi-Ga-Groen naar school komt. Dit kan heel simpel door iets groens aan te trekken. Ook het tussendoortje zou in het groen kunnen, denk aan een groene appel of een groene verpakking. Maak het zo creatief mogelijk.

Op vrijdag 14 oktober sluiten we De Kinderboekenweek af. We dansen en zingen met zijn allen het lied Gi-Ga-Groen van Kinderen voor Kinderen. Misschien heeft u dit thuis al gehoord en gezien.

Wij maken er met de leerlingen in ieder geval een Gi-Ga-Groene week van.

Kinderboekenweek 2022

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.