071-5314950
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Dag van de leraar

Dag van de leraar

7 oktober 2022 | Nieuws

5 oktober is de dag van de leraar. En mooi moment om al onze lieve juffen en meesters in het zonnetje te zetten. Door SCOL wordt een stoelmassage aangeboden. Die gaan we op een goed moment in plannen en heel erg van genieten. Van de school kregen de leerkrachten een waterfles met ons mooie logo. En ook de ouderraad heeft een erg leuk cadeautje aan de leerkrachten gegeven. Heel erg bedankt daarvoor!

Inline image

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.